Elmegården – Bondegårds- og mejeribesøg.

Kontakt

Forløbet Elmegården – Bondegårds- og mejeribesøg. kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Besøg Elmegården i Sommersted. Mulighederne er mange på det dyrevenlige landbrug.

– Besøgsstald med får, lam, heste, geder, høns, ænder, gæs, kaniner, katte, grise og køer.

– Fremvisning af mejeri og gårdbutik, samt smagsprøver af gårdens egne produkter.

– Kør med traktoren ud på markerne i sommerhalvåret.

Gård og mejeri tager imod besøg tirsdage og torsdage efter aftale.

Hele Året
Børnehaver & Dagtilbud
Lærere & Pædagoger
Biologi
Madkundskab
Natur og teknologi
Samfundsfag
25 kr./person, minimum 20 personer.
Materialer til forløbet
Hvor?

Elmegaarden

Damager 7
6560 Sommersted

elmegaarden@elmegaarden.dk

Lisbeth og Ryon Petersen

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.