DGI - Trænerspiren

Sundhed, Institutionsidræt, Certificeringer & Unge i Front
    DGI Sønderjylland

eyesee-media.jpg

Trænerspireren er et af to retninger i DGI's Unge i Front, som grundlæggende har til formål at styrke elevernes personlige udvikling, samarbejdsevner og motiverer de unge til at tage del i frivilligt arbejde.

Trænerspiren er et unikt forløb som kombinerer teori med praktiske øvelser og strækker sig over 30 timers undervisning som valgfag eller temauge på skolen og 30 timers praktik i en forening udenfor skoletiden.

Konceptet er et komplet og gennemarbejdet valgfags- eller temaugeforløb, der er ligetil at implementere, og som er relevant og motiverende for eleverne. Sammen med en af vores konsulenter afgør I, om eleverne skal undervises af en DGI-underviser eller om I vil efteruddanne jeres lærere på skolen i samarbejde med DGI og lade dem varetage undervisningen, f.eks som et valgfag over et helt eller halvt år.

I løbet af uddanelsen arbejder deltagerne med at karakterisere den gode træner og tilrettelægge den optimale træning efter børns motoriske udvikling. De lærer også at inddrage rum, rekvisitter og faciliteter i træningen. Yderligere vil deltagerne få indsigt i børns sociale udvikling, undervisningsprincipper og igangsættelser/Icebreakers. Grundlæggende får deltageren et indblik hjælpertrænerrollens mange facetter.

BETALINGSFORLØB

Prisen aftales direkte mellem DGI og skolen alt efter hvilken afviklingsmodel der vælges

Årstid

Hele Året