TILBAGE

DGI - Trænerspiren

 • Hvor?

  Egen skole

  Telefonnummer

  40 30 09 24

  E-mailadresse

  janne.bonde@dgi.dk

  Kontaktperson
  Skærmbillede 2019-09-12 kl. 13.58.29.png

  Janne Bonde
  Forenings- og kommunekonsulent
  Sundhed, Institutionsidræt, Certificeringer & Unge i Front
  DGI Sønderjylland

  eyesee-media.jpg

  Trænerspireren er et af to retninger i DGI's Unge i Front, som grundlæggende har til formål at styrke elevernes personlige udvikling, samarbejdsevner og motiverer de unge til at tage del i frivilligt arbejde.

  Trænerspiren er et unikt forløb som kombinerer teori med praktiske øvelser og strækker sig over 30 timers undervisning som valgfag eller temauge på skolen og 30 timers praktik i en forening udenfor skoletiden.

  Konceptet er et komplet og gennemarbejdet valgfags- eller temaugeforløb, der er ligetil at implementere, og som er relevant og motiverende for eleverne. Sammen med en af vores konsulenter afgør I, om eleverne skal undervises af en DGI-underviser eller om I vil efteruddanne jeres lærere på skolen i samarbejde med DGI og lade dem varetage undervisningen, f.eks som et valgfag over et helt eller halvt år.

  I løbet af uddanelsen arbejder deltagerne med at karakterisere den gode træner og tilrettelægge den optimale træning efter børns motoriske udvikling. De lærer også at inddrage rum, rekvisitter og faciliteter i træningen. Yderligere vil deltagerne få indsigt i børns sociale udvikling, undervisningsprincipper og igangsættelser/Icebreakers. Grundlæggende får deltageren et indblik hjælpertrænerrollens mange facetter.

  BETALINGSFORLØB

  Prisen aftales direkte mellem DGI og skolen alt efter hvilken afviklingsmodel der vælges

  Årstid

  Hele Året

  Målgruppe
  • 7. klasse
  • 8. klasse
  • 9. klasse
  Fag
  • Idræt
  Se mere her
  Skærmbillede 2019-09-12 kl. 13.56.57.png

  Forløbets hjemmeside