Cykling og kønsroller

Kontakt

Forløbet Cykling og kønsroller kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Cykling og kønsroller

Besøg udstillingen "Ud i friheden på 2 hjul".

Med udgangspunkt i cyklens historie skal eleverne forholde sig til kønsroller og den modstand, der var omkring kvinder og cykling.

Eleverne skal endvidere drage paralleller til kønsrolledebatten i dag.

Der er mulighed for forløb tilrettet juniorunivers.

Tilbuddet er gældende fra 30.8.3022 til 14.10.2022.

Samfundsfag
Max. antal børn
1 skoleklasse
Varighed
2 lektioner
Materialer til forløbet
Hvor?

Slesvigske Vognsamling

Simmerstedvej 1
6100 Haderslev

auan@haderslev.dk

Anja Usbeck Pedersen

Vi er administratorer af skolenivirkeligheden.dk i Haderslev Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/haderslev, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens skoler, må du meget gerne kontakte os på biri@haderslev.dk/mob. 2882 4717 eller eliv@haderslev.dk/mob. 25302952.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.