Arkæolog for en dag

• Hvor?

På en aktuel udgravning i Sønderjylland

Dalgade 7

6100 - Haderslev

mees@msj.dk

Merete-Essenbæk-e1512545326363.jpg

Merete Boel Essenbæk
    Museumsformidler og arkæolog

undervisning metaldetektor maj 14 (1).jpg

Museum Sønderjylland graver i hele Sønderjylland. I løbet af året udgraver museet op til 50 forskellige lokaliteter.

Eleverne vil blive vist rundt på udgravningen, gå med metaldetektor, få mere at vide om arkæologi, foretage opmålinger, gps registrering, og er det muligt, vil de få lov til at grave i fortidens muld. Det, de finder med metaldetektor, kan de normalt få med hjem. Ring og hør, om der er en udgravning i nærheden af jer, eller lad os sammen finde en mark, hvor vi kan gå med metaldetektor.

Før undervisningen: Spil appen: ”Jeg er arkæolog” - downloades til iPad - og se de små film i spillet om, hvordan arkæologen arbejder.

Efter undervisning: Museet udleverer registreringssedler til jeres fund, og på klassen finder I ud af mere om de ting, I har fundet. Tingene kan I lave en lille udstilling af.

Varighed 3 timer.

BETALINGSFORLØB

1350 kr. pr. gruppe á maks. 28 børn.

Årstid

Hele Året