Orienteringsløb

Christian-Schrøder-Lars-Klogborg-Formand-960x960.jpg

Lars Klogborg

Screenshot 2019-05-06 at 08.30.48.png

Lær at løbe orienteringsløb. Orienteringsløbeklubben OK HTF tilbyder skolerne i Haderslev kommune at komme og lave undervisning og introduktion til sporten orienteringløb. Vi fortæller om kort og kompas, samt hvad orienteringsløb går ud på. Indeholdet i undervisningen er primært for børn mellem 10 og 16 år. Vi kan desuden tilbyde hjælp til at arrangere det første prøve orienteringsløb sammen med x antal lærere fra den enkelte skole, så man selv i fremtiden kan lave det. Orienteringsløb kan i dagens Danmark også foregå på telefonen via en app, som vi kan hjælpe med at installere på lærernes og børnenes telefoner.

Kurset kan foregå med en klasse af gangen, så introduktion ville så god som muligt. Skolerne kan henvende sig til formand@okhtf.dk og på den måde aftale en dato, hvor vi kommer på skole og lave introduktionen.

GRATIS FORLØB

Årstid