ISHOCKEY

Casper VIK.jpg

Kontaktperson Casper Stockisch

is 8.jpg

Vojens Ishockey Klub inviterer alle 0. klasser, i Haderslev Kommune, til læringsforløb på isen.

Deltag i et fantastisk forløb, 3 x 1 time på isen, hvor der kan ske stor udvikling på bl.a. koncentration, mod, fællesskab og balance, er i højsæde.

Se alle praktiske oplysninger og vigtige informationer i vedhæftede læringsmåldokument, som også giver nogle ideer til forberedelse og evaluering af forløbet.

VIGTIGT: Flyverdragt/skitøj skal være rent - så der ikke kommer jord mm på isen......

Book forløbet via kontaktknappen

BETALINGSFORLØB

Aftales ved booking

Årstid
    • Januar
    • Februar
    • Marts
    • April
    • Oktober
    • November
    • December

• Samfundsfag
    • Idræt
    • Elevernes alsidige udvikling
    • Sproglig udvikling
    Max. antal børn

Læringsmål

Kom ud af klasseværelset og inddrag det omgivende samfunds ressourcer i undervisningen.

I den åbne skole kan eleverne samarbejde med centrale aktører som virksomheder og kulturinstitutioner som fx idrætsforeninger, musik natur- og billedskoler. Den åbne skole skaber også variation i skoledagen og giver mulighed for differentiering i eksterne læringsmiljøer.

Forløbet lever op til færdighedsmålene for 0. klasse, hvor eleverne gennem varierede aktiviteter skal opnå kompetencer inden for bl.a. områderne; krop og bevægelse, engagement og fællesskab.

Målet med bevægelse i løbet af dagen er at styrke sundhed, trivsel, motivation og koncentration. Både fri leg og planlagte aktiviteter sætter kroppen i bevægelse. Undervisnngen skal udvikle opmærksomhed, motorik, viden om egen krop og glæden ved at bruge kroppe på mange måder.

is 7.jpg