Din Kirke Din Kultur

Kontakt

Forløbet Din Kirke Din Kultur kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Gå på opdagelse på hjemmesiden  og find spændende opgaver som I kan bruge, når I arbejder med kirken, kultur, historie mm.

Hjemmesiden Din Kirke, Din Kultur er udarbejdet af Ribe Stift i samarbejde med Esbjerg Kommune, men langt de flese opgaver kan bruges i Haderslev Kommune og kirken nær dig.

Klik ind på siden, og lad dig inspirere af kirken som bygning, inventar, kirkegården, lyd, bibelske fortællinger og kirken som mødested.

Hele Året
Børnehaver & Dagtilbud
Lærere & Pædagoger
Kristendomskundskab
Hvor?

Ved en af Haderslev Stifts kirker eller på skolen.

Webside

Forløbets hjemmeside

rams@mail.dk

Online tilbud

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Vi er administratorer af skolenivirkeligheden.dk i Haderslev Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/haderslev, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens skoler, må du meget gerne kontakte os på biri@haderslev.dk/mob. 2882 4717 eller eliv@haderslev.dk/mob. 25302952.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.