Book et gratis oplæg om transportuddannelserne

• Hvor?

Valgfrit

cp@tur.dk

Book en lærling

book-en-larling1

Oplægget bliver holdt af en praktikpladskonsulent og en transportlærling, der sammen vil give eleverne en introduktion til en branche, som lige nu er i rivende udvikling, hvor der er mange uddannelsesmuligheder samt kæmpe efterspørgsel på arbejdskraft.

Unik mulighed for ung-til-ung-formidling

Transportlærlingens ung-til-ung-formidling og personlige fortælling kan give eleverne inspiration til deres uddannelsesvalg og være med til at nedbryde fordomme og forestillinger om transportbranchen.

Transportlærlingen vil bl.a. fortælle om sin vej til en transportuddannelse, hverdag i skole og praktik og fremtidsmuligheder. Eleverne får med ”Book en lærling” derfor en unik mulighed for at komme helt tæt på jobbene inden for transportbranchen.

Vil du booke os?

Oplægget kan tilpasses dine ønsker i forhold til tid og format, men varer typisk en times tid. Oplægsholdere vil være tilgængelige efter oplægget, hvor interesserede elever kan få mere at vide og få udleveret informationsmateriale om transportuddannelser. Vi har som udgangspunkt en kort PowerPoint-præsentation med til oplæggene, men de kan også afholdes uden.

Oplæg kan bookes her: https://www.tur.dk/erhvervsuddannelser-(eud)/book-en-laerling/

Læs mere om transportbranchen og de forskellige transportuddannelser

GRATIS FORLØB

Årstid