Arkæolog for en dag

Forløbet Arkæolog for en dag kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Museum Sønderjylland graver i hele Sønderjylland. I løbet af året udgraver museet op til 50 forskellige lokaliteter.

Eleverne vil blive vist rundt på udgravningen, gå med metaldetektor, få mere at vide om arkæologi, foretage opmålinger, gps registrering, og er det muligt, vil de få lov til at grave i fortidens muld. Det, de finder med metaldetektor, kan de normalt få med hjem. Ring og hør, om der er en udgravning i nærheden af jer, eller lad os sammen finde en mark, hvor vi kan gå med metaldetektor.

Før undervisningen: Spil appen: ”Jeg er arkæolog” – downloades til iPad – og se de små film i spillet om, hvordan arkæologen arbejder.

Efter undervisning: Museet udleverer registreringssedler til jeres fund, og på klassen finder I ud af mere om de ting, I har fundet. Tingene kan I lave en lille udstilling af.

Varighed 3 timer.

Hele Året
Lærere & Pædagoger
Natur og teknologi
1350 kr. pr. gruppe á maks. 28 børn.
Hvor?

På en aktuel udgravning i Sønderjylland

Dalgade 7
6100 Haderslev

mees@msj.dk

Merete Boel Essenbæk
Museumsformidler og arkæolog

Vi er administratorer af skolenivirkeligheden.dk i Haderslev Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/haderslev, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens skoler, må du meget gerne kontakte os på biri@haderslev.dk/mob. 2882 4717 eller eliv@haderslev.dk/mob. 25302952.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.