Seneste tilbud

Badminton i samarbejde med Haderslev Badminton Klub

Screenshot 2017-12-12 at 15.56.50.png

Haderslev Badminton Klub, Dansk Skoleidræt og DGI Badminton står bag et initiativ, der skal øge interessen for badminton – både i skolen og fritiden. Det gør vi bl.a. via tre forskellige tilbud, der har til formål at give dig som lærer ny inspiration til idrætstimerne, og eleverne masser af sjov og udfordring.

Selve afviklingen af  arrangementerne er et samarbejde mellem den lokale DGI landsdelsforening og badmintonklub og tilpasses skolens behov og ønsker. Skolen kan vælge et af tilbuddene eller alle som én samlet pakke – alene eller sammen med andre skoler.

Tilbuddet henvender sig primært til mellemtrinnet.

Mere info

Bent-Ole Østerby

BENT.jpg

Jeg er Teamleder i Haderslev Kommune. Hvis du vil høre mere om Skolen i Virkeligheden, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens skoler, må du meget gerne kontakte mig på boos@haderslev.dk eller på telefon: 74341028

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud