Seneste forløb

FNs verdensmål - fra skole til skole

Vil I også gerne arbejde med verdensmål, men syntes det er lidt svært at komme igang?

8. årgang på Gram skole vil gerne hjælpe jer igang, de vil gerne komme ud på skolerne i Haderslev kommune og undervise og inspirere elever og lærere til at arbejde med verdensmål i undervisningen.

Mere info

BIRGITTE & ANETTE

Vi er administratorer af skolenivirkeligheden.dk i Haderslev Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/haderslev, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens skoler, må du meget gerne kontakte os på biri@haderslev.dk/mob. 2882 4717 eller anst@haderslev.dk/mob. 4017 6000.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb