Mød en Bankdirektør - Er penge kun papir?

 • Hvor?

  Tilbuddet foregår hos jer på skolen

  Østergade 8-10

  3200 - Helsinge

  E-mailadresse

  cassr@danskebank.dk

  Kontaktperson
  Casper Gade Danske Bank formidler.jpg

  Casper Gade
  Filialdirektør i Danske Bank, Helsinge

  Jeg vil gerne komme ud på jeres skole og tale med eleverne, om penge og privatøkonomi. Emnerne kan være mange, I bestemmer.

  Hvad er ÅOP, hvilke lånemuligheder findes der, hvordan udarbejder man et budget, hvad er en indboforsikring ? Spørgsmålene kan være mange fra de unge, når talen falder på privatøkonomiske emner. Forståelsen for penge & privatøkonomi kan for mange unge være vanskelig, men ikke desto mindre er det et område, som vil komme til at fylde en stor del af deres liv.

  Danske Bank i Helsinge ønsker at hjælpe de unge godt på vej, hvorfor vi tilbyder at besøge jeres skole med et indlæg, som er skræddersyet den enkelte klasse. Det kunne være I ønsker at drøfte emner som løn, opsparing, lån, budget, forsikring – mulighederne er mange, I bestemmer. For at gøre besøget inspirerende og forståeligt er vores erfaring, at eleverne skal involveres så meget som muligt. Derfor vil vores besøg indeholde rigtigt meget dialog med klassen og den enkelte elev. Som eksempler kan nævnes, at eleverne kan få mulighed for at udarbejde deres eget budget, regne på hvilke lån der er billigst, eller vi kan spille "Jeopardy", hvor eleverne deles op i hold, og får testet deres viden indenfor områder som vedrører penge & privatøkonomi. Som forberedelse forventer vi, at vi i god tid inden besøget aftaler det nærmere indhold. Kontakt os gerne for mere information.

  Varighed: Ca. 1,5 time, men det aftaler vi nærmere.

  GRATIS FORLØB

  Årstid

  Hele Året

  Målgruppe
  • 7. klasse
  • 8. klasse
  • 9. klasse
  Fag
  • Dansk
  • Samfundsfag
  • Matematik
  Se mere her
  Skærmbillede 2015-04-03 21.57.42.png

  Danske Banks hjemmeside