Springgymnastik – En “flyvende” fornemmelse

Kontakt

Forløbet Springgymnastik – En “flyvende” fornemmelse kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Oplev introduktion til springgymnastik, sammen med en erfaren og kompetent spring-træner. Aktiviteten har en varighed af 60-90 minutter, og kan fint indgå i et længere læringsforløb om krop, tyngdekraft, energi, biologi eller andre emner.

Timen tilegnes målgruppen og kan fx. bestå af opvarmning, grundtræning og metodik til spring.

Der kan arbejdes på skumredskaber, minitrampolin, airtrack o.l. afhængigt af, hvilket udstyr I har til rådighed.

Hele Året
Børnehaver & Dagtilbud
Biologi
Idræt
Hvor?

Hos jer på skolen

Webside

Se foreningens hjemmeside, læs om vores aktiviteter og kompetencer.

fcala@gribskov.dk

Flemming Carlslund Larsen
Træner i bl.a. springgymnastik, Søborg Idrætsforening

Kontakt mig, så planlægger vi sammen en sjov oplevelse med springgymnastik. Book i god tid, så tilpasser vi os.

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.