Bænkebideren - Krebsen med de 14 ben, der gik på land

• Hvor?

Hvor I gerne vil, fx. en skov I kender. Det aftaler vi nærmere.

mbson@gribskov.dk

Skærmbillede 2015-04-03 22.40.23.png

Michael Sonniks
    Naturvejleder for skoler og børnehaver, Gribskov Kommune
    Jeg kan hjælpe med at gøre det udenfor til en integreret del af undervisningen, og i arbejdet med læreplaner, både med børnene ude i skoven, ved stranden eller lige uden for skolen og børnehaven, og med inspiration til lærere og pædagoger.

bænkebidder.jpeg

Vi mødes på et på forhånd aftalt sted, og I hilser på min gode ven "Bænke" (en bænkebiderdukke). Indledningsvis har vi en snak om, hvordan det er at være bænkebider, og herefter skal vi prøve selv at være det. Ved at gennemføre en række opgaver, der har med bænkebiderens liv at gøre, lever vi os ind i en anden verden og måde at leve på, samtidig med, at vi sætter det i forbindelse med, hvordan det er at være menneske.

Undervejs skal vi løse både individuelle og fælles opgaver, som stimulerer og udfordrer børnenes motorik, begrebsverden og samarbejdsevne. Til sidst finder vi, hvad området byder på af småkravl, og kigger nærmere i lupper. Der er altid noget spændende at se på og høre om.

Forløbet er oplagt som en del af arbejdet med Natur og Naturfænomener, men kan godt drejes til at at have fokus på andre læreplanstemaer, fx motorik og/eller sproglig udvikling efter jeres ønske.

GRATIS FORLØB

Årstid