Besøg en produktionsgård - Freerslev Kotel

23371928

kontakt@freerslevkotel.dk

inge.jpg

Mit navn er Inge Christoffersen Holding, og jeg er fuldtidsunderviser og landmandskone på Freerslev Kotel. Kontakt mig, hvis I vil booke et besøg, eller hvis I har spørgsmål.

Gratis rundvisning

Kom på besøg Freerslev Kotel, som er et produktionslandbrug i Gørløse. Under rundvisningen lærer I om, hvordan oksekød bliver produceret og hvordan afgrøderne på marken ikke bare bliver til foder til dyrene men også til mel og olie til os mennesker. I får et indblik i fødevareproduktionen og oplever livet på en gård. Der er 200 kødkøer på Freerslev Kotel fordelt på 4 staldafsnit og på omkringliggende græsmarker. Vi har også høns og katte. I er velkomne til at spise jeres medbragte mad her hos os.

Mulighed for udvidet undervisningstilbud

Rundvisningen er gratis, men der er også mulighed for tilvalg af et udvidet undervisningsforløb. I det udvidede tilbud får eleverne udleveret et opgaveark, som de skal løse holdvis ved at gå rundt på gården for at finde svarene. Opgavernes sværhedsgrad er tilpasset de enkelte klassetrin..Giv besked forud for besøget hvis I ønsker specielt fokus på emner, I har interesse i. Langt de fleste af svarene har været indeholdt i den foregående rundvisning og kan i øvrigt findes rundt omkring på opsatte plancher og skilte på gården. Besvarelsen af opgaverne gennemgår vi i fællesskab ved tavlen i skolestuen hvor vi også kan snakke om andre emner indenfor dansk landbrug.  Tidsforbruget ved den udvidede undervisning tilrettelægges sammen med dig, så det passer med din rejseplan.

Faktura sendes til skolen efter besøget – også til EAN.

Jeg glæder mig til at se jer!

GRATIS FORLØB

Rundvisning er gratis. Mulighed for udvidet undervisningsforløb koster 25 kr. pr. elev.

Årstid

Hele Året

• 0. klasse
    • 1. klasse