Vi har 3 Viden & Foredrag forløb

Museum Nordsjælland

Hvordan var livet i Nordsjælland for 8000 år siden – eller for 80 år siden? Kom tæt på historikerne og arkæologernes arbejde med fortiden og få pirret nysgerrigheden, når du mærker flinteøksen i hånden, skriver med griffel, læser protokoller over børnearbejdere eller står med en slidt jødestjerne.

GRATIS FORLØB

• 0. klasse
    • 1. klasse
    • 2. klasse
    • 3. klasse
    • 4. klasse
    • 5. klasse
    • 6. klasse
  • Crossing Borders

Crossing Borders tilbyder workshops med fokus på globale udfordringer, aktivt medborgerskab og mødet mellem unge på tværs af kulturer. Formålet er at give eleverne i udskolingen et bredere globalt perspektiv og gøre dem opmærksom på forskellige internationale problemstillinger og skolesystemer.

BETALINGSFORLØB

• 9. klasse
  • Mød en Bankdirektør - Er penge kun papir?

Kunne I tænke jer at høre mere om penge & privatøkonomi? Danske Bank i Helsinge tilbyder at besøge jeres skole, med et anderledes og spændende indlæg, som er skræddersyet til netop jeres klasse.

GRATIS FORLØB