Loading…

Skolens Venner  11 skolen

 • nordstj.jpeg

  Nordstjerneskolen, Helsinge
  0 forløb

  Her er Helsingeafdelingen af Nordstjerneskolens venner, som har lyst til tilføje børnenes hverdag en dosis virkelighed i undervisningen. Har du også et spændende job, du gerne vil fortælle om, eller kan du noget, som er sjovt at opleve for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed, du gerne vil vise eleverne? Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak". Vi aftaler nærmere, når vi har taget kontakt til dig. 

  Tilmeld dig som skoleven
 • ramløse.jpeg

  Nordstjerneskolen, Ramløse
  0 forløb

  Her er Ramløseafdelingen af Nordstjerneskolens venner, som har lyst til tilføje børnenes hverdag en dosis virkelighed i undervisningen. Har du også et spændende job, du gerne vil fortælle om, eller kan du noget, som er sjovt at opleve for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed, du gerne vil vise eleverne? Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak". Vi aftaler nærmere, når vi har taget kontakt til dig. 

  Tilmeld dig som skoleven
 • bjørnehøjskole.jpeg

  Bjørnehøjskolen
  0 forløb

  Her er Bjørnehøjskolens venner, som har lyst til tilføje børnenes hverdag en dosis virkelighed i undervisningen. Har du også et spændende job, du gerne vil fortælle om, eller kan du noget, som er sjovt at opleve for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed, du gerne vil vise eleverne? Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak". Vi aftaler nærmere, når vi har taget kontakt til dig. 

  Tilmeld dig som skoleven
 • rostgårdsvej.jpeg

  Gilbjergskolen, Rostgårdsvej
  0 forløb

  Her er Rostgårdsvejafdelingen af Gilbjergskolens venner, som har lyst til tilføje børnenes hverdag en dosis virkelighed i undervisningen. Har du også et spændende job, du gerne vil fortælle om, eller kan du noget, som er sjovt at opleve for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed, du gerne vil vise eleverne? Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak". Vi aftaler nærmere, når vi har taget kontakt til dig. 

  Tilmeld dig som skoleven
 • parkvej.jpg

  Gilbjergskolen, Parkvej
  0 forløb

  Her er Parkvejafdelingen af Gilbjergskolens venner, som har lyst til tilføje børnenes hverdag en dosis virkelighed i undervisningen. Har du også et spændende job, du gerne vil fortælle om, eller kan du noget, som er sjovt at opleve for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed, du gerne vil vise eleverne? Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak". Vi aftaler nærmere, når vi har taget kontakt til dig. 

  Tilmeld dig som skoleven
 • græsted skole.jpeg

  Gribskolen, Græsted
  0 forløb

  Her er Græstedafdelingen af Gribskolens venner, som har lyst til tilføje børnenes hverdag en dosis virkelighed i undervisningen. Har du også et spændende job, du gerne vil fortælle om, eller kan du noget, som er sjovt at opleve for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed, du gerne vil vise eleverne? Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak". Vi aftaler nærmere, når vi har taget kontakt til dig. 

  Tilmeld dig som skoleven
 • tingbakke.jpeg

  Gribskolen, TIngbakken
  0 forløb

  Her er Tingbakkeafdelingen af Gribskolens venner, som har lyst til tilføje børnenes hverdag en dosis virkelighed i undervisningen. Har du også et spændende job, du gerne vil fortælle om, eller kan du noget, som er sjovt at opleve for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed, du gerne vil vise eleverne? Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak". Vi aftaler nærmere, når vi har taget kontakt til dig. 

  Tilmeld dig som skoleven
 • blistrup.jpeg

  Gilbjergskolen, Blistrup
  0 forløb

  Her er Blistrupafdeling af Gilbjergskolens venner, som har lyst til tilføje børnenes hverdag en dosis virkelighed i undervisningen. Har du også et spændende job, du gerne vil fortælle om, eller kan du noget, som er sjovt at opleve for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed, du gerne vil vise eleverne? Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak". Vi aftaler nærmere, når vi har taget kontakt til dig. 

  Tilmeld dig som skoleven
 • vejby.jpeg

  Sankt Helene Skole, Vejby
  0 forløb

  Her er Vejbyafdelingen af Sankt Helene Skoles venner, som har lyst til tilføje børnenes hverdag en dosis virkelighed i undervisningen. Har du også et spændende job, du gerne vil fortælle om, eller kan du noget, som er sjovt at opleve for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed, du gerne vil vise eleverne? Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak". Vi aftaler nærmere, når vi har taget kontakt til dig. 

  Tilmeld dig som skoleven
 • tisvilde.png

  Sankt Helene Skole, Tisvilde
  0 forløb

  Her er Tisvildeafdelingen af Sankt Helene Skoles venner, som har lyst til tilføje børnenes hverdag en dosis virkelighed i undervisningen. Har du også et spændende job, du gerne vil fortælle om, eller kan du noget, som er sjovt at opleve for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed, du gerne vil vise eleverne? Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak". Vi aftaler nærmere, når vi har taget kontakt til dig. 

  Tilmeld dig som skoleven
 • th-3.jpeg

  Praktikpladser
  0 forløb

  Her kan du tilmelde dig, hvis du ønsker at tilbyde eleverne fra Gribskov Kommune en praktikplads. Det indebærer, at du kan tilbyde 1 uges meningsfuld aktivitet til en elev fra 8, 9 eller 10.klasse. Kontakt Ungdommens Uddannelsesvejledning i Gribskov på tlf 7249 9170 for at høre mere om, hvordan du som arbejdsgiver forholder til dig en praktikant. 

   

  Tilmeld dig som skoleven