Vi har 5 Kreativitet forløb

• Skærmbillede 2015-10-19 kl. 22.23.13.png

Koncert med Gilleleje By- og Juniororkester

"En tur rundt i musikkens oprindelse med blanding af musikalsk oplevelse og fortælling" - Lyder det interessant? Så er vores tilbud lige noget for jer. Vi mener at kultur er for alle, og at det er mere interssant og tilgængeligt, når det bliver demonstreret af et levende orkester.

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

BETALINGSFORLØB

• J. F. Willumsens Museum

J.F. Willumsens Museum tilbyder forskellige undervisningsforløb for dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser. Med afsæt i samlingen eller de skiftende særudstillinger skaber museet aldersdifferentieret undervisningstilbud, hvor kunsten formidles målrettet til børn og unge.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Billede til skoletjenesten.jpg

Nivaagaards Malerisamling

Med udgangspunkt i vores faste samling og skiftende særudstillinger tilbyder vi differentieret undervisning og indfører børnene i billedanalyse og fortolkning. Børnene møder kunstens historie og oplever, hvor mange paralleller der kan drages til aktuelle og samtidige temaer.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • TEKNISK MUSEUM

Skoletjenesten på Teknisk Museum udbyder en lang række af undervisningstilbud, fra Eventyr i Kandestøberiet, Opfindelser, Drømmen om af Flyve, Hjem kære hjem, til vores trafikundervisning, som tilbydes til efterhånden alle tredjeklasser i Nordsjælland. Alle vores forløb tager udgangspunkt i dialog med eleverne, og alle forløb er tilrettelagt, så de understøtter fagenes trinmål.

BETALINGSFORLØB