Stop madspild

Kontakt

Forløbet Stop madspild kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Stop Madspild er et tilbud til de ældste elever i folkeskolen om at arbejde journalistisk og projektorienteret med et af tidens helt store paradokser: Madspild.

For selvom det slider på både økonomi og miljø, hælder hver dansker årligt 47 kilo mad direkte ned i skraldespanden. Det svarer til, at vi – alene i Danmark – kasserer mad til en hel million mennesker – hver dag.

Alle materialer i Stop Madspild er gratis at anvende, og projektarbejdet imødekommer en lang række af de formulerede trinmål efter 9. klasse i hhv. dansk, samfundsfag, matematik, geografi, biologi, madkundskab m.fl. Materialerne i Stop Madspild kan også med fordel bruges i forbindelse med projektopgaven.

Det er forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, der står bag undervisningskampagnen.

Hvis I på skolen ønsker at udvide arbejdet med Stop Madspild til også at indeholde praktiske øvelser i køkkenet, hvor eleverne lærer at lave mad uden spild og lave mad af rester, kan I gennem den grønne guide få hjælp til dette.

Alt undervisningsmateriale findes på hjemmesiden www.stopmadspild.dk og er gratis at anvende.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Biologi
Dansk
Historie
Madkundskab
Matematik
Naturgeografi
Samfundsfag
Gratis
Hvor?

På jeres skole

Webside

Grøn Guide hjemmeside

E-mailadresse

mbpe@furesoe.dk

Kontaktperson

Maj-Brit Petersen
Grøn guide i Furesø Kommune. Det er Maj-Brit, som I vil have kontakt med, hvis I ønsker at deltage i forløbet Stop Madspild. Hun vil finde egnede undervisere til madlavningstimerne alt efter jeres ønsker.

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.