Seneste tilbud

Erhvervsskoleelev eller gymnasieelev? Lad det komme an på en prøve

IMG_3310_fremkald.JPG

Handelsskolen og Handelsgymnasiet Knord i Frederikssund tilbyder uddannelserne Hhx, EUX, EUD og 10. klasse Business. Måske en af uddannelserne er noget for dig?

Hver dag gør vi os umage med at skabe et godt fagligt og socialt uddannelsesmiljø for vores elever, så de får det bedst mulige afsæt til deres videre karriere, hvad enten det er som elev på en videregående uddannelse eller en elevplads i erhvervslivet.

Er du i tvivl om Knord Frederikssund er noget for dig, så benyt dig af vores tilbud.

Mere info

contact-icon-17.png

Ring på 20 35 34 70 eller skriv til os på siv@frederikssund.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Frederikssund Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Kontakt os også, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Yderligere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud