Seneste tilbud

HTX'er for en dag

naturvidenskab-klassisk-studieretninger.jpg

Som besøgselev vil du blive knyttet en HTX-elev, som vil tage sig af dig på din besøgsdag. Du vil mærke dagligdagen på HTX med en helt almindelig skoledag, og du vil have mulighed for at spørge ind til HTX blandt elever og lærere.

Mere info

contact-icon-17.png

Ring på 20 35 34 70 eller skriv til os på siv@frederikssund.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Frederikssund Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Kontakt os også, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Yderligere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud