TAG DIG SAMMEN!

Kontakt

Forløbet TAG DIG SAMMEN! kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Vi ser ofte statistikker om skoler med høje fraværsprocenter eller lave karaktergennemsnit. Men sjældent hører vi fra de elever, der har det svært og en lav lyst til undervisningen.

I forestillingen TAG DIG SAMMEN! hører I direkte fra unge, der har oplevet ikke at trives i skolen og på deres uddannelser.

De åbner op med deres egne erfaringer og personlige oplevelser omkring det pres, som de har været udsat for – om det så har været gruppepres, skolepres, diskrimination og mobning eller turbulente hjemmeforhold.

I kan bl.a møde Minar, som oplevede fordomme omkring sit udsende og kulturelle baggrund, da hun startede på gymnasiet. Hun, som ellers var en flittig og social elev, endte med dalende karakterer og frokoster på skoletoilettet.

– Stakkels perkerpige, som sikkert også er undertrykt – og så var der noget mærkeligt med tørklæder der. Sådan oplevede jeg, at nogle af lærerne og eleverne så på mig, fortæller hun.

Efter forestillingen afholder vi en Q&A, hvor eleverne kan stille fortællerne spørgsmål.

Undervisningsmateriale med perspektiv
Undersøgelser viser, at mistrivsel rammer flere og flere unge. Historierne fra TAG DIG SAMMEN! er genkendelige og giver eleverne inspiration til, hvordan man kommer videre, hvis man ikke trives i skolen. C:NTACT har derfor udviklet et unikt undervisningsmateriale, som I kan arbejde videre med i klassen.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
Ungdomsuddannelser
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Dansk
Elevernes alsidige udvikling
Samfundsfag
Pris
Prisen er 7.500 kr. med refusionsgodkendelse. 15.000 kr. uden refusionsgodkendelse. Pris for forløbet online: 10.000 kr.
Max. antal børn
75
Varighed
1 time
Betaling
Hvor?

C:NTACT aflægger jeres skole et besøg med forestillingen.

Telefonnummer

26312052

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

mary@contact.dk

Kontaktperson

Mary Tesfay
Projektleder og salgskoordinator hos C:NTACT. Med en pædagogfaglig baggrund og en cand.pæd i pædagogisk antropologi har hun flair for, hvordan forestillingerne overføres til undervisningen på en måde, der er i øjenhøjde med eleverne. Hun er derfor også ansvarlig for facilitering af dialogworkshops og udviklingen af undervisningsmaterialer, som er et stærkt supplement til undervisningen i klassen.

Se alle forløb fra

C:NTACT

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.