SmartParatSvar

Kontakt forløb her

Hvert år inviteres 6. klasserne til at deltage i den landsdækkende quiz-konkurrence SmartParatSvar.

Hvornår

Den lokale runde er onsdag d. 4. december 2019 på biblioteket på KulturØen. Vinderne går videre til en regional runde i Odense, som finder sted onsdag d. 15. januar 2020, og evt. den nationale finale i Odense onsdag d. 5. februar 2020. Tilmeldingsfrist er d. 25. september 2019.

Se flere arrangementer på Bibliotekerne i Middelfart på https://www.middelfartbibliotek.dk/arrangementer

Hele Året
Hvor?

Middelfart Bibliotek, KulturØen

Havnegade 6
5500 Middelfart

Webside

Oversigt over Middelfart Kommunes Bibliotekers forløb

bibboern@middelfart.dk

Team Børn og Ungekultur

Se alle forløb fra

Middelfart Kultur & Bibliotek

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.