Skab dig – Innovation og programmering

Kontakt

Forløbet Skab dig – Innovation og programmering kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Et besøg i FabLab giver anledning til arbejde med kreativ tænkning, kommunikation og samarbejde gennem teknologiforståelse, design og sjov.

Alle forløb sker i dialog og samskabelse med os i FabLabbet, her danner vi fælles et besøg der passer dine elever og jeres ønsker samt ideer om hvad i ønsker at udforske i FabLab Middelfart.

Står du med en flok elever som skal udfordres på deres praksis fagilighed, så skal du forbi FabLab. Her bliver eleverne stillet overfor hvilken rolle innovation og programmering har i entreprenørskab.

Hele Året
Arbejdskendskab
Innovation og entreprenørskab
Uddannelse og job
Max. antal børn
Maks. 15 - store hold elever kan komme opdelt
Varighed
Minimum 1,5 time, Maks 6 timer
Hvor?

FabLab Middelfart

Viaduktvej 55
5500 Middelfart

fablab@middelfart.dk

Sidsel Dahl Knudsen
Teknisk formidler, FabLab

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.