Prøv kræfter med squash, billard, petanque, krolf eller fodbold på multibane

Kontakt

Forløbet Prøv kræfter med squash, billard, petanque, krolf eller fodbold på multibane kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Ved Middelfart Firma og Familieidræt har I mulighed for at prøve anderledes idrætsgrene, som squash, billard, krolf, petanque og fodbold på multibane. Under forløbet vil der være fokus på at få et overodnet kendskab til spillene. Eleverne vil få kendskab til spillenes regler og grundlæggende teknikker.

Eksempler på forløb

Der findes flere forskellige kombinationsmuligheder af de forskellige aktiviteter. Et forløb ved Middelfart Firma og Familieidræt kan varer mellem 1-3 timer. Herunder ses eksempler på hvordan et forløb kunne se ud:

• Squash / Billard
  • Krolf / Petanque / Fodbold
  • Fodboldturnering

Ring og aftal nærmere med formanden for Firma og Familieidræt, Bjarne Madsen.

Verdensmål

Dette forløb understøtter verdensmål nr. 3: Sundhed og Trivsel.

Hele Året
Ungdomsuddannelser
Idræt
Max. antal børn
Hvor?

Lillebæltshallerne i Middelfart

Færøvej 63
5500 Middelfart

Webside

Forløbets hjemmeside

formand@mffi.dk

I Middelfart Firma og Familieidræt vil eleverne kyndigt blive vejledt i spillene af erfarene formidlere blandt foreningens medllemmer. Foreningen har erfaring med undervisning af folkeskoleelever og elever på videregående udannelser.

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.