“Kan man læse teater?” / Statens Kunstfond: Levende litteraturmøde for børn & unge

Kontakt

Forløbet “Kan man læse teater?” / Statens Kunstfond: Levende litteraturmøde for børn & unge kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Workshoppen tager udgangspunkt i teaterstykkerne ”SOLDATEN” og ”DEN FØRSTE DRÅBE BLOD”. To tekster, der begge handler om unges udfordringer med at finde sig selv og deres identitet som henholdsvis udsendt soldat og radikaliseringstruet ung kvinde.

I workshoppen får eleverne mulighed for at opleve ny dansk dramatik. Vi skal arbejde med at eleverne udtrykker egne ideer og tanker, når virkelighedens historier skal oversættes til dramatisk litteratur.

Via skriveøvelser og greb fra skuespillerens værktøjskasse får eleverne indsigt i den skabende proces bag dramatikerens tekst.

Undervejs arbejder vi kropsligt og improvisatorisk for at erfare, hvordan personlige ideer, tanker og visioner omdannes til dramatik og skrivekunst. Sidst, men ikke mindst handler workshoppen om inspiration, skrivelyst og fortælleglæde.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
Fagpersoner
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Dansk
Elevernes alsidige udvikling
Historie
Samfundsfag
Sproglig udvikling
Pris
Pris 5.000,-
Max. antal børn
25
Varighed
4
Betaling
Telefonnummer

26197175

Webside

Søg om at få dækket dramatikerhonoraret her inden 1. september

E-mailadresse

reinhold.dk@gmail.com

Kontaktperson
Robert Reinhold

Jeg er både dramatiker, forfatter, skuespiller og dramalærer. Som skuespiller er den mest kendte reference nok fantasyserien ”Barda”, som jeg både medudviklede og medvirkede i. Som underviser har jeg blandt andet i samarbejde med Teatret Fair Play udviklet to af teatrets årlige workshops ”Kulturrygsækken”. Kulturrygsækken henvender sig til alle 8-klasser i Holbæk kommune og tog udgangspunkt var ungdomsforestillingerne ”Soldaten” og ”Den første dråbe blod”. Samtidig underviser jeg løbende på Talentskolen i Næstved og Drama College i Holbæk. ”Soldaten” blev Reumert-nomineret og ”Den første dråbe blod ”er en af de mest debatskabende danske skuespil indenfor de seneste år. Teksterne er efterfølgende udgivet på Forlaget Jensen & Dalgaard og Teatret Fair Plays Forlag.

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.