Storytelling workshop “Fordomsbryder”.

Kontakt

Forløbet Storytelling workshop “Fordomsbryder”. kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Fordomsbryder er en storytelling workshop, der arbejder med fordomme, diskrimination og identitet gennem historiefortælling.

Med udgangspunkt i en storytellers personlige fortælling skal eleverne i dialog om temaer som køn, seksualitet, kropsidealer, familie, repræsentation, radikalisering, sprog og magt.

Eleverne skal efterfølgende afprøve forskellige værktøjer fra storytelling-kunsten i grupper, som de i løbet af workshoppen får kendskab til. Workshoppen afsluttes fælles med fokus på at efterlade eleverne i et trygt og nysgerrigt rum. Målet for workshoppen er, at eleverne konfronterer stereotyper og får et fælles sprog om fordomme, diskrimination og identitet. Derudover er håbet med workshoppen styrke sammenholdet mellem eleverne og afprøve storytelling som et værktøj til empowerment.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
Ungdomsuddannelser
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Dansk
Engelsk
Historie
Musik
Samfundsfag
Pris
Kontakt for pris diana@rapolitics.org
Max. antal børn
30
Varighed
4 timer
Betaling
Hvor?

På jeres skole

Telefonnummer

20958980

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

diana@rapolitics.org

Kontaktperson

Diana Wehbi
Booking Rapolitics

Se alle forløb fra

Rapolitics

(Forløb fra en anden kommune)
Thomas Rasmussen
Kontakt i Fredensborg kommune
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Fredensborg Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.