Mediyoga Kidz til skoler, sfo og dagsinstitutioner- et pædagogisk værktøj til bedre trivsel.

Kontakt

Forløbet Mediyoga Kidz til skoler, sfo og dagsinstitutioner- et pædagogisk værktøj til bedre trivsel. kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Mediyoga Kidz tilbyder

Klassen/børnegruppen deles op i 2 grupper a 10-15 personer. Vi starter med øvelser, afspænding og en lille kort meditation. 

Tidspunkt: Fredage

1 dags workshop ca. 2.-3 timer(1200 kr): Børnegruppen snuser til Mediyoga og afprøver et yogaprogram, hvor vi altid afslutter med smoothie og en lille snak om hvordan det har været. 

Fire ugers forløb (3500 kr): Fire sammenhængende uger, hvor vi laver det samme yogaprogram, så børnene bliver trygge ved det og pædagogisk personale måske har lyst til at videreformidle det ? 

Otte ugers forøb (6300 kr): Otte sammenhængende uger, hvor vi laver det samme yogaprogram med små justeringer. Forudgående samtale om hvad gruppens behov er; f.eks. øget trivsel, fællesskab, ro eller mere dynamik. 

1 dags opfølgning ca. 2 – 3 timer (1500 kr. pr. deltager): Efter forudgående samtale online/telefon har jeg udarbejdet nyt program til børnegruppen. Dette undervises pædagogisk personale i. Behov for at jeg viser det for børnene, laves ny workshop, 4 eller 8 ugers forløb. 

Uddannelsesdag for pædagogisk personale(1500 kr. pr. deltager): En hel dag, hvor vi kommer ind på bagggrunden for at lave yoga, effekten, undervisning i yogaprogrammer og øvelser til daginstitutionen eller klasseværelset. En inspirationsdag; foregår på jeres skole (ved min. 10 personer) eller i lækkert yogalokale i byen (min. 10 deltagere). Se mere på www.stormrodyoga.dk. 

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
Børnehaver & Dagtilbud
Lærere & Pædagoger
Fagpersoner
Ungdomsuddannelser
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Idræt
Sproglig udvikling
Sundheds- og Seksualundervisning
Pris
Se beskrivelsen
Max. antal børn
Hele klassen - delt op i mindre grupper.
Varighed
2-3 timer eller 1 hel dag.
Materialer til forløbet
Betaling
Hvor?

På jeres skole og undenfor

Telefonnummer

61306824

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

Stormrodyoga@gmail.com

Kontaktperson

Jeg hedder Sabrina Haugaard, er 40 år, har to børn på 6 og 8 år.

Jeg er uddannet fysioterapeut og Mediygoga terapeut. Jeg laver yoga med børn og unge i skoler, sfo og daginstitutioner og har et hold for de mindste hos Dragør Gymnasterne.

Jeg tilbyder også fødselsforberedelse med jordemodertryghed.dk.

Kort sagt; Yoga giver så meget mening for alle aldre og i sær vores kære børn og unge.

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt i Fredensborg kommune
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Fredensborg Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.