LO – Faglært til Fremtiden: Undervisningsbaseret vejledning til U&J for 6.- 7. kl.

Kontakt

Forløbet LO – Faglært til Fremtiden: Undervisningsbaseret vejledning til U&J for 6.- 7. kl. kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

4 VEJE består af 2 undervisningsforløb: 

  • 4 VEJE TIL JOB målrettet 6. klasse
  • 4 VEJE TIL UDDANNELSE målrettet 7. klasse.

4 VEJE TIL JOB trækker virkeligheden ind i skolen, hvor de unge via videoer møder 4 autentiske, faglærte personer – her fra Vallensbæk kommune. Forløbet fokuserer på læring om arbejdsliv, arbejdsglæde, arbejdsopgaver og generelle kompetencer. 

Forløbet 4 VEJE TIL UDDANNELSE bygger på viden fra 4 VEJE TIL JOB. Undervisningen inddrager need-to-know viden om uddannelsessystemet generelt og erhvervsuddannelsessystemet specifikt. De unge støttes i at ordne viden om de faglærte jobs og sætte den i en uddannelsesrelateret kontekst. Der arbejdes med nysgerrighed, kompetencer og læring i fællesskab.

Hvad får eleverne ud af 4 VEJE

En ung der har deltaget i 4 VEJE har via samtale og digitale søgeværktøjer fået ny information om erhvervsuddannelser. De har oplevet en aktiv og involverende undervisning med afsæt i de faglærte jobs og uddannelser, og har fået mulighed for i fællesskab og alene at reflektere over egen karrierelæring. De unge får blik for sociale og faglige kompetencer. 

Hvad får lærere og vejledere ud fra 4 VEJE

4 VEJE giver lærere mulighed for at se de unge i tværfaglige kontekster, hvor de får mulighed for at demonstrere praktiske, sociale og kommunikative kompetencer. Forløbene giver lærere mulighed for at iscenesætte fagene og vise anvendelsen af begreber og teori i en job-relateret sammenhæng. 4 VEJE styrker relationen mellem vejleder og ung, og bidrager med vigtig viden om de enkelte unge i en undervisnings- og gruppekontekst.

4 VEJE skal betragtes som en del af afsættet til de efterfølgende vejledningsaktiviteter i udskolingen såsom tidlig særpraktik, praktik i 8. klasse, brobygning og forældresamarbejde. Du kan læse mere 4VEJE eller om de andre forløb under Faglært til Fremtiden, her.

Målgruppe: 6. og 7. klasse

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Arbejdskendskab
Elevernes alsidige udvikling
Håndværk og Design
Madkundskab
Matematik
Uddannelse og job
Materialer til forløbet
Gratis
Hvor?

På jeres skole

Telefonnummer

81 77 36 87

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

jeppem@lohovedstaden.dk

Kontaktperson

Jeppe Mikkelsen
Projektkonsulent

Kontakt mig hvis du har spørgsmål.

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt i Fredensborg kommune
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Fredensborg Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.