Udforsk Nivås blågrønne rum

Kontakt

Forløbet Udforsk Nivås blågrønne rum kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

I efteråret 2016 etablerede Gang i Fredensborg en skovbase – en bålhytte, i Dageløkke Skov. Opførelsen skete i samarbejde med Nivå Nu og Nivå Skole Nord.

Til denne base har vi udviklet en række aktiviteter der er målrettet undervisning i skolen, og samlet dem i en temakasse. Naturstyrelsen har bevilget midler til projektet, så vi i april 2017 kunne udstyre hver af kommunens seks folkeskoler med en kasse med følgende indhold: To rygsække og en række netposer med aktivitetsudstyr til de aktiviteter der følger med.

Ideen er, at man som lærer vælger en aktivitetspose, lægger den i rygsækken og er klar til at gå med klassen ud i felten.

Der er aktivitetsbeskrivelser med til alle aktiviteter, men ved behov for ekstra eksemplarer kan aktivitetsbeskrivelserne downloades og printes herfra.

Hele Året
Lærere & Pædagoger
Biologi
Kristendomskundskab
Natur og teknologi
Naturgeografi
Samfundsfag
Pris
Det er gratis at benytte materialerne, såfremt det ikke er til kommercielt brug.
Hvor?

Nivå

alhh@fredensborg.dk

Anne-Lene Haarklou Hansen
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig

Thomas Rasmussen
Kontakt i Fredensborg kommune
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Fredensborg Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.