TILBAGE

TAG DIG SAMMEN!

 • Hvor?

  C:NTACT aflægger jeres skole et besøg med forestillingen.

  Telefonnummer

  26312052

  E-mailadresse

  mary@contact.dk

  Kontaktperson
  thumb_12906_admin.jpeg

  Mary Tesfay
  Projektleder og salgskoordinator hos C:NTACT. Med en pædagogfaglig baggrund og en cand.pæd i pædagogisk antropologi har hun flair for, hvordan forestillingerne overføres til undervisningen på en måde, der er i øjenhøjde med eleverne. Hun er derfor også ansvarlig for facilitering af dialogworkshops og udviklingen af undervisningsmaterialer, som er et stærkt supplement til undervisningen i klassen.  

  christian-erfurt-sxqz2vfofbe-unsplash

  Vi ser ofte statistikker om skoler med høje fraværsprocenter eller lave karaktergennemsnit. Men sjældent hører vi fra de elever, der har det svært og en lav lyst til undervisningen.

  I forestillingen TAG DIG SAMMEN! hører I direkte fra unge, der har oplevet ikke at trives i skolen og på deres uddannelser.

  De åbner op med deres egne erfaringer og personlige oplevelser omkring det pres, som de har været udsat for – om det så har været gruppepres, skolepres, diskrimination og mobning eller turbulente hjemmeforhold.

  I kan bl.a møde Minar, som oplevede fordomme omkring sit udsende og kulturelle baggrund, da hun startede på gymnasiet. Hun, som ellers var en flittig og social elev, endte med dalende karakterer og frokoster på skoletoilettet.

  - Stakkels perkerpige, som sikkert også er undertrykt – og så var der noget mærkeligt med tørklæder der. Sådan oplevede jeg, at nogle af lærerne og eleverne så på mig, fortæller hun.

  Efter forestillingen afholder vi en Q&A, hvor eleverne kan stille fortællerne spørgsmål.

  Undervisningsmateriale med perspektiv
  Undersøgelser viser, at mistrivsel rammer flere og flere unge. Historierne fra TAG DIG SAMMEN! er genkendelige og giver eleverne inspiration til, hvordan man kommer videre, hvis man ikke trives i skolen. C:NTACT har derfor udviklet et unikt undervisningsmateriale, som I kan arbejde videre med i klassen.

  BETALINGSFORLØB

  Prisen er 7.500 kr. med refusionsgodkendelse. 15.000 kr. uden refusionsgodkendelse. Pris for forløbet online: 10.000 kr.

  Årstid

  Hele Året

  Målgruppe
  • Ungdomsuddannelser
  • 7. klasse
  • 8. klasse
  • 9. klasse
  • 10. klasse
  Fag
  • Dansk
  • Samfundsfag
  • Elevernes alsidige udvikling
  Varighed

  1 time

  Max. antal børn

  75

  Se mere her
  Skærmbillede 2022-02-22 kl. 19.22.58.png

  Forløbets hjemmeside

  SE ALLE FORLØB FRA C:NTACT