SNORKLING MED ØRESUNDSAKVARIET 7.-10. KLASSE

Telefon:  28751957
    Mail: oresundsakvariet@bio.ku.dk

snorkel6-495x196

Vi starter i akvariets udstilling hvor eleverne introduceres til forskellige biotoper på det lave vand og de biologiske forhold der gør sig gældende på de forskellige biotoper. Eleverne lærer de mest almindelige arter for biotoperne at kende, så de kan genkende dem ude i felten.

Herefter udleveres snorkeludstyr og våddragter og eleverne klæder om. Vi går til fods til Kronborgbugten, hvor eleverne efter en kort introduktion, går i vandet parvis og snorkler ud for at undersøge tre forskellige biotoper og det liv der er knyttet hertil.

Undervejs indsamler akvariets underviser forskellige dyr og tangplanter, fra biotoperne og vi slutter af med en gennemgang ude i vandet, inden vi vender tilbage til akvariet.

GRATIS FORLØB

Årstid