Mission Possible: Skolemateriale om miljø og klima

• Hvor?

Tilbuddet foregår på jeres skole

kommunikation@dansk-retursystem.dk

Pressekonsulent Louise Mean Sunwell Nielsen low res.jpg

Louise Mean Nielsen
    Pressekonsulent

drs_web_banner_forside.png

Dine elever har sikkert allerede hørt om klimaforandringer og drivhuseffekt. Om overforbrug og madspild. De har sikkert også set billeder af isbjerge, der smelter, af oversvømmelser eller af orkaner, der vælter træer. Måske tænker de på, hvad de kan skal stille op med alle de problemer? Hvad de kan gøre ved det?

Dette skolemateriale inspirerer dine elever til at tænke over, hvilke konsekvenser vores forbrug af ressourcer har på klimaet. Mission Possible arbejder med en positiv tilgang til det alvorlige klimaemne og viser, at der allerede findes mange gode løsninger på de udfordringer, vi står overfor.

Gennem et digitalt læringsunivers, bevægelse og dialog gøres læring underholdende og inkluderende med sjove og vidensbaserede aktiviteter. Læring udendørs giver eleverne en tydelig fornemmelse af, at klimabelastningerne også har betydning for den natur, der er lige uden for døren. De bliver klogere på, hvordan vi hver især kan tage ansvar og gøre en forskel for miljøet og for klimaet alene ved at handle anderledes.

GRATIS FORLØB

Årstid