KORT OG KOMPAS

• Hvor?

Knurrenborg Vang og Dageløkke Skov efter aftale med Martin fra Skov og- Naturstyrelsen

Knurrenborg Vang og Dageløkke Skov

3050 - Humlebækh

mawib@nst.dk

martin

Martin Wiberg
    Naturvejleder/ Egehjorten

globe-compass-travel-geography-thumbnail

Forløbet er et samarbejde mellem Fredensborg Naturskole og Skov og- Naturstyrelsen, hvor eleverne lære at bruge kompas og et kort. Der arbejdes med kortets opbygning og brug. Forløbet retter sig også mod arbejdet omkring målestoksforhold er, og hvordan det bruges i forhold til brug af kort.

Dette forløb er bygget op omkring udvalgte færdigheds- og vidensmål for faget natur/teknologi og idræt efter 7. klasse.

Forventninger
    Eleverne må gerne have arbejdet med verdenshjørner og målestoksforhold.
    Fredensborg Naturskole forventer at eleverne i klassen er klædt på efter vejret. Vi forventer også at læreren/lærerne indgår som en deltagende og aktiv del at processen frem mod målet for turen

Anbefalinger til videre arbejde
    Efterbearbejdning: Eleverne kan arbejde med selv at sammensætte ruter for hinanden. Der er mulighed for på egen hånd at løbe O-løb i hele Nordsjælland.

GRATIS FORLØB

Årstid