Workshop - HVAD LAVER DIT BARN PÅ NETTET?

• Hvor?

C:NTACT aflægger jeres skole et besøg med workshoppen

26312052

mary@contact.dk

thumb_12906_admin.jpeg

Mary Tesfay
    Projektleder og salgskoordinator hos C:NTACT. Med en pædagogfaglig baggrund og en cand.pæd i pædagogisk antropologi har hun flair for, hvordan forestillingerne overføres til undervisningen på en måde, der er i øjenhøjde med eleverne. Hun er derfor også ansvarlig for facilitering af dialogworkshops og udviklingen af undervisningsmaterialer, som er et stærkt supplement til undervisningen i klassen.

sharon-mccutcheon-bosyg0x-tbq-unsplash

Sæt gang i forældrearrangementer, temadage eller lærerkurser med C:NTACTs dialogskabende forældreworkshop, som sætter fokus på, hvordan man engagerer sig i børns onlineliv.

Hårdt sprog, krænkende billeddelinger og propaganda er en del af børns digitale verden og er potentielle farer, man bør være opmærksom på, at de ikke havner i.

C:NTACT’s nye workshop klæder derfor lærere og forældre på til at have løbende dialoger med børn og unge om, hvordan negative fællesskaber kan påvirke dem.

Workshoppen kan bookes til lærerkurser, personale- og temadage, aktivitet til forældremødet eller som et særskilt forældrearrangement for skolens forældre.

Fokus på løsningsorienteret samarbejde
    Gennem teater, personlige historier og videoer sætter vi fokus på, hvordan scenarier og samtaler mellem en voksen og barn kan opstå og udspille sig.

I hører først fra de unge selv, der deler ud af deres historier om, hvordan de havnede i kriminelle og voldelige løbebaner.

C:NTACT viser efterfølgende en række videoer, der sætter fokus på nettets rolle i børn og unges liv. Sammen analyserer vi videoernes indhold, og hvordan man som voksen kan hjælpe børn og unge med at begå sig på nettet og være kritiske over for det indhold, de ser.

Afslutningsvis fremvises der en interaktiv forestilling, hvor skuespillere opstiller en konflikt mellem mor, far og søn, hvor I skal være med til at løse konflikten. På den måde sætter jeres idéer scenen og driver forestillingen fremad.

Workshoppen kan tilpasses, og I kan efter jeres behov vælge om I ønsker hele workshoppen eller kun bestemte dele af den.

BETALINGSFORLØB

16500 kr.

Årstid

Hele Året