Storytelling workshop "Fordomsbryder".

Diana Wehbi
    Booking Rapolitics

43879453-2283431035018188-6164661891042902016-n

Fordomsbryder er en storytelling workshop, der arbejder med fordomme, diskrimination og identitet gennem historiefortælling.

Med udgangspunkt i en storytellers personlige fortælling skal eleverne i dialog om temaer som køn, seksualitet, kropsidealer, familie, repræsentation, radikalisering, sprog og magt.

Eleverne skal efterfølgende afprøve forskellige værktøjer fra storytelling-kunsten i grupper, som de i løbet af workshoppen får kendskab til. Workshoppen afsluttes fælles med fokus på at efterlade eleverne i et trygt og nysgerrigt rum. Målet for workshoppen er, at eleverne konfronterer stereotyper og får et fælles sprog om fordomme, diskrimination og identitet. Derudover er håbet med workshoppen styrke sammenholdet mellem eleverne og afprøve storytelling som et værktøj til empowerment.

BETALINGSFORLØB

Kontakt for pris diana@rapolitics.org