TILBAGE

Hvordan stopper vi madspild?

  • Hvor?

    På jeres skole

    Telefonnummer

    61705690

    E-mailadresse

    undervisning@toogoodtogo.dk

    Kontaktperson
    Skærmbillede 2020-11-19 kl. 11.45.04.png

    Frederik Knudsen
    Undervisningsansvarlig

    Undervisning tager udgangspunkt i en "værktøjskasse", man kan bruge i køkkenet til at vurdere den sensoriske kvalitet af råvarer - og hvordan man kan sammensætte dem.

    "Værktøjskassen" består af læring i grundsmagene, konsistens og tilberedningsmetoder.

    Sværhedsgraden kan tilpasses til både holdets niveau og den tilgængelige tid. Vi stræber efter at blive uafhængige af opskrifter og datomærkning - og forholder os til råvarerne med sanserne i stedet  - og på den måde lære at lave og vurdere mad med større chance for succes.

    Man bliver bedre til at forstå grænselandet mellem en råvarer, der er tæt på sidste brugsdato, og dem der er overskredet. Vi finder ud af, hvordan man inkorporerer dem i madlavning, og hvad man skal gøre ved dem, for ikke at gå på kompromis med oplevelsen af sin mad.

    GRATIS FORLØB

    Årstid

    Hele Året

    Målgruppe
    • Lærere & Pædagoger
    • 4. klasse
    • 5. klasse
    • 6. klasse
    • 7. klasse
    • 8. klasse
    • 9. klasse
    • 10. klasse
    Fag
    • Madkundskab
    Varighed

    Mindst 2 lektioner og højst 4 lektioner

    Max. antal børn

    100

    Se mere her
    tgtg-logo-500x500px

    Forløbets hjemmeside