DEMOKRATI – OG HVA’ SÅ?

• Hvor?

C:NTACT aflægger jeres skole et besøg med workshoppen.

26312052

mary@contact.dk

273794496-5161402717217042-7355203666522112198-n

Mary Tesfay
    Projektleder og salgskoordinator hos C:NTACT. Med en pædagogfaglig baggrund og en cand.pæd i pædagogisk antropologi har hun flair for, hvordan forestillingerne overføres til undervisningen på en måde, der er i øjenhøjde med eleverne. Hun er derfor også ansvarlig for facilitering af dialogworkshops og udviklingen af undervisningsmaterialer, som er et stærkt supplement til undervisningen i klassen.

webbillede

En dialogsøgende workshop, hvor dine elever reflekterer over deres egen demokratiske stemme.

Unge stemmer som aldrig før, men alligevel er de stadigvæk den gruppe i befolkningen med den laveste valgdeltagelse.

For mange kan have svært ved at stole på politikerne, og andre tvivler på, hvor krydset skal stå. Netop det sætter C:NTACTs nye workshop DEMOKRATI – OG HVA´SÅ? fokus på, som består af personlige fortællinger og et interaktivt teaterstykke.

I hører fra Anna Ines og Saqi, som deler deres personlige holdninger om valg og demokrati. Anna Ines ser det som en selvfølge at stemme, mens Saqi stemmer blankt.

Sexisme, klima og konspirationsteorier er på dagsordenen

Det interaktive teaterstykke opstiller en fiktiv konflikt mellem gymnasieeleverne Andrea, Justin og Peter, som bliver spillet af tre skuespillere.

En drillende diskussion om valg, klima og sexisme udvikler skaber uenighed imellem dem.

Det er op til dine elever at løse konflikten. For hvordan taler man om demokrati og politik med nogen, man er uenig med?

Undervisningsmateriale med perspektiv

DEMOKRATI – OG HVA’ SÅ? er en unik mulighed for at arbejde med valg og demokrati i undervisningen. Som et supplement har C:NTACT også udarbejdet undervisningsmateriale, som I kan arbejde videre med i klassen.

BETALINGSFORLØB

16500 kr.

Årstid

Hele Året