Returkampen

Returkampen@danskretursystem.dk

Kontakt os på
    returkampen@danskretursystem.dk
    hvis du har spørgsmål til materialet.

Returkampen er et oplevelsesbaseret og kreativt læringskoncept, hvis formål er, at skabe begejstring og øget fokus på genanvendelse og cirkulær økonomi blandt børn og unge i folkeskolen.

Man bliver som bekendt det, man lærer. Og Returkampen vil gerne lære den næste generation, at cirkulær økonomi er noget, alle kan blive gode til, hvis man øver sig. ​Derfor lægger vi op til aktiviteter, eksperimenter og leg i den fysiske verden, hvor børn og unge sammen med en skolelærer, ens forældre eller på egen hånd, udforsker cirkulær økonomi i praksis. ​

Ved at forene læring med kreative og taktile aktiviteter ønsker Returkampen, at være med til at skabe begejstring og øget fokus på årets tema — genanvendelse — og inddrage eleverne i undervisningen på nye måder. Aktiviteterne er særligt tiltænkt folkeskolelærere til brug i undervisningen, men er designet, så alle kan bruge dem.

Aktiviteter:

Indskoling