MOR TIL EN MISBRUGER

Kontakt

Forløbet MOR TIL EN MISBRUGER kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

JEG ER MOR TIL EN MISBRUGER

Jeg  vil fortælle om kampe med ham, mit eget fravær, min rolle som medmisbruger, beskyttelsen af min anden søn og ikke mindst af mig selv.

Desuden kommer jeg ind på vigtigheden af, at sige nej til en misbruger, vigtigheden af at holde fast, vigtigheden af stadig at støtte og hjælpe sin misbruger, på den gode måde.

Alle kan komme i en form for misbrug eller være vidne til det, enten gennem en kollega, en nær ven/veninde eller et nært familiemedlem. Det findes i alle sociale lag. Det er derfor vigtigt, at vide noget om det og vide hvordan vi kan eller bør reagere. Jo mere vi alle ved noget om dette emne, jo lettere kan vi støtte vore kære.

Da dette stadig er et meget stort tabu, er det vigtigt at få åbnet op, lytte til andres erfaringer og gøre brug af hinanden.

Har I lyst til at høre eller bestille mit foredrag, kan jeg kontaktes her. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål under og efter foredraget.

Hele Året
Et foredrag koster 1.500 kr.
MOR TIL EN MISBRUGER
Hvor?

På jeres skole

ullageer@gmail.com

Ulla Geer Jakobsen, Sosu assistent og foredragsholder
Desuden er jeg pårørende konsulent med egen praksis og psykoterapeut-studerende.

Thomas Rasmussen
Kontakt i Fredensborg kommune
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Fredensborg Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.