MOR TIL EN MISBRUGER

ullageer@gmail.com

img-4131.290.194.s.jpg

Ulla Geer Jakobsen, Sosu assistent og foredragsholder
    Desuden er jeg pårørende konsulent med egen praksis og psykoterapeut-studerende.

JEG ER MOR TIL EN MISBRUGER

Jeg  vil fortælle om kampe med ham, mit eget fravær, min rolle som medmisbruger, beskyttelsen af min anden søn og ikke mindst af mig selv.

Desuden kommer jeg ind på vigtigheden af, at sige nej til en misbruger, vigtigheden af at holde fast, vigtigheden af stadig at støtte og hjælpe sin misbruger, på den gode måde.

Alle kan komme i en form for misbrug eller være vidne til det, enten gennem en kollega, en nær ven/veninde eller et nært familiemedlem. Det findes i alle sociale lag. Det er derfor vigtigt, at vide noget om det og vide hvordan vi kan eller bør reagere. Jo mere vi alle ved noget om dette emne, jo lettere kan vi støtte vore kære.

Da dette stadig er et meget stort tabu, er det vigtigt at få åbnet op, lytte til andres erfaringer og gøre brug af hinanden.

Har I lyst til at høre eller bestille mit foredrag, kan jeg kontaktes her. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål under og efter foredraget.

BETALINGSFORLØB

Et foredrag koster 1.500 kr.

Årstid

Hele Året