TEAMBUILDING 1.-9. KLASSE

Ulrik Engkær Hansen
    Lærer/ PD-Naturfagsvejleder

teambuilding

I forløbet arbejdes der med sjov, udfordringer og socialt samvær.

Typisk skal man overskride nogle grænser og prøve noget nyt for at udvikle sig, og det gælder både som individ og som gruppe. Derfor er teambuilding, hvor en gruppe eller et hold har fokus på i fællesskab og med inddragelse af individuelle kompetencer at løse en given opgave, et godt redskab når det kommer til at styrke såvel fællesskab som personlig selvtillid.

Teambuilding er ikke ukendt i folkeskolen, hvor mangt en idealistisk lærer uden tvivl har forsøgt at komme mobning og dårlig trivsel til livs ved hjælp af kommunikative øvelser og samarbejde med benspænd.
    Fredensborg Naturskole vil gerne støtte arbejdet med de gode intentioner, og i forløbet sigte mod at teambuilding kan et aktivt led i at fremme trivslen og styrke samarbejdet mellem eleverne.

For at skabe det bedste grundlag for forløbet, er det vigtigt at Naturskolen og læreren aftaler rammen for dagen, da der er et stort spænd fra 1- 9 klasse.

GRATIS FORLØB

Årstid