Rapworkshop "Modige Stemmer".

Diana Wehbi
    Booking Rapolitics

43773368-2283430965018195-3867372012846448640-n

Rapolitics tilbyder en workshop, der sætter fokus på stemmeret og politisk handlekraft og debatterer nærdemokrati. Workshoppen faciliteres af to rap-coaches, der støtter deltagerne i at skabe deres egne rap-produktioner.

Gennem kreativ læring, debat og rap giver vi de unge deltagere politisk mod og selvtillid og motiverer dem til at tage aktivt del i kommunevalget i november 2021.

Modige Stemmer kan også tilkøbes som et forløb, hvor vi underviser op til 5-10 hold samtidig (med op til 150 deltagere).

Om rap-workshoppen

Eleverne producerer deres egne rap-tekster, som skal handle om nærdemokrati og tage udgangspunkt i deres stemmer og oplevelse af hverdagspolitik. Deres tanker og refleksioner vil blive nedfældet på vers i en kreativ læringsproces, og til slut fremfører de unge deltagere deres rap-tekster for hinanden og deler deres holdninger.

BETALINGSFORLØB

Kontakt for pris diana@rapolitics.org