Rapworkshop "Fordomme og diskrimination".

• Hvor?

På jeres skole

20958980

diana@rapolitics.org

Diana Wehbi
    Booking Rapolitics

45705408-2326170564077568-5589219896392155136-n

Rap og poesi bruges af mange kunstnere til at sætte ord på fordomme og diskrimination og er et medie, som rammer målgrupper, der ikke nødvendigvis er politisk interesserede.

Hiphop fylder meget i vores popkultur i dag, og derfor har rap en stærk appel hos børn og unge. Forskning viser, at børn og unge lærer bedst, når de er interesserede og har det sjovt, og derfor er rap et effektivt redskab til at behandle svære emner som diskrimination og fordomme til dén målgruppe.

Workshoppen består af en række praktiske øvelser, hvor eleverne diskuterer og reflekterer over temaerne fordomme og diskrimination.

Eleverne producerer derefter deres egne rap-tekster, der bringer deres tanker og holdninger om emnet i spil på en sjov og anderledes måde, som de til slut performer for hinanden. Vores rap-coaches guider eleverne igennem hele processen og hjælper med alt fra at rime ramsløg på stramt tøj til at kaste fede håndtegn.

BETALINGSFORLØB

Kontakt for pris diana@rapolitics.org