Fredensborg Naturskole - Kriblekrable - 0.-3. årgang

• Hvor?

Tilbuddet foregår på jeres skole

frjg@fredensborg.dk

image1 2.jpeg

Frederik Jes Gehrke
    Naturvejleder

krible -krable 0-3. klasse.jpg

Dette forløb er bygget op omkring udvalgte færdigheds- og vidensmål for faget natur/teknologi efter 2. klasse.
    Forløbet Krible –Krable har fokus på at eleverne bliver bevidste om hvilke smådyr, der er i deres nærområde. Der vil i forløbet blive talt om, hvorfor det er hensigtsmæssigt at lede efter dyr i forskellige områder, og hvorfor der ikke er de samme dyr alle steder.

Vi kommer i forløbet ind på det at observere, og på hvilken måde man, ved hjælp af redskaber, kan gøre observationerne mere detaljeret. Eleverne vil her arbejde med lup og stereolup, og skal på bedste vis illustrere, hvad de ser gennem øje, lup og stereolup.
    I forløbet vil der være fokus på at eleverne samarbejder i små grupper, og det at færdes i naturen på en hensigtsmæssig måde. Der fokuseres ligeledes på at behandle de indfangne dyr med respekt, og genudsættelse af dyrene.

Naturskolen medbringer materialer til arbejdet.

GRATIS FORLØB

Årstid