Fredensborg Naturskole - Klima 8. årgang

Kompagnistræde 22B, 3.tv.
    1208 København K

20170203_131324.jpg

Dette forløb er bygget op omkring udvalgte færdigheds- og vidensmål for faget fysik/kemi efter 9. klasse.

Forløbsbeskrivelse

Undervisningen vil i år blive varetaget af Energitjenesten. I vil have mulighed for at vælge mellem 2 forskellige forløb, dog kun et forløb pr. klasse.

Forløbene, der kan vælges imellem er:

Lav-selv-solceller: Er et koncept udviklet til brug i skolen. Eleverne samler selv solceller som udskæres af genbrugsceller og laminerer dem. Der bygges en bil pr. 2 elever og klassen får bygget en USB solcelleoplader.

Termografering: Eleverne får i dette forløb indsigt i isoleringens betydning for en bygnings energiforbrug og indeklima.

Forventninger
    Vi forventer også, at læreren/lærerne indgår som en aktiv del at processen frem mod målet med besøget fra Energitjenesten. Vi håber I får en god dag, med energi som omdrejningspunkt.

GRATIS FORLØB

Årstid