FRA AFFALD TIL RESSOURCE

Merete Aaselund
    Formidler

norfors-logo-grafisk-element-cmyk

I juni 2021 åbnede Norfors dørene for et helt nyt, spændende og informativt besøgscenter. Besøgscentret er etableret for gratis at kunne give skoleelever fra bl.a Fredensborg kommune som medejer, et indblik i affaldets og energiens verden, som den ser ud nu og i fremtiden.

Besøgscentret er et stærkt tilbud til skolerne, hvor skolens teori kan møde Norfors hverdag. Elever kan nu få lærerige hands-on oplevelser og viden om hvordan affaldet bliver til energi. Skolerne kan bruge besøgscentret som en spændende mulighed for at få et inspirerende kig ind i ressourceoptimering og arbejdet med den grønne omstilling.

Der er også mulighed for at tale om, hvordan det vi selv smider i skraldespanden kan have betydning for forbrændingen og miljøet. Hvad sker der f.eks. hvis vi smider batterier i skraldespanden? Der er også mulighed for at høre lidt om, hvilke andre aktiviteter Norfors har, bl.a. drift af genbrugspladser, fjernvarme og deponi.

Der er rundvisning iført hjelm, som udlånes af Norfors.

GRATIS FORLØB

Årstid