Dansk Superhelte udeskoleforløb for 2.-3. klasse

• Hvor?

På egen skole og på Naturskolen

Krogerupvej 21

3050 - Humlebæk

chped@fredensborg.dk

Charlotte Åsell Pedersen
    Fredensborg Naturskole

img-20190823-115139

Som intro til forløbet skal eleverne gøres bekendt med begrebet Superhelt og meget gerne have kendskab til flere forskellige tillægsord/udsagnsord, som de kan bruge i deres samtaler og beskrivelse af Superhelte.  At kunne reflektere over, hvad det vil sige at være en Superhelt og kunne sætte deres forståelse af begrebet i relation til deres egen hverdag.

Det er godt, hvis I har ”samlet” en del tillægsord/adjektiver fra jeres samtaler så eleverne kan bruge dem  i forløbet på Naturskolen. I de 3 timer på naturskolen lægger vi op til, at eleverne får mulighed for, gennem forskellige opgaver både fysiske og sproglige (som tilpasses årstiden) at ”samle” ideer til en personkarakteristik af deres egen superhelt

GRATIS FORLØB

Årstid