DANSK - LAV EN TEGNESERIE 4.-5. KLASSE- Udeskole om de danske dyr

Ulrik Engkær Hansen
    Lærer/ Naturfagsvejleder/ udeskoleunderviser

tegnesedrie-billed

Genren tegneserie kan gribes an på flere måder, her er det med en fælles oplevelse på Fredensborg Naturskole, som danner rammen om dette forløb, hvor der i udeskole- arbejdes med tanken om hjemme-forberedelse, ude- besøg på Naturskolen og hjemme behandling af input fra besøg.

I forløbet samarbejder eleverne i grupper omkring indsamling af dyr og at få ideer til handlingen i en skrive/tegneproces. De arbejder efterfølgende enkeltvis, når tegneserien skal skrives.

Børn kan have svært ved at finde ideer til at komme i gang med til et skriveforløb. Dette forløb skulle gerne gavne eleverne i idegenereringen. Det at have noget at skrive/tegne om, og som de selv har oplevet, motiverer ofte børnene, og det skærper deres fokus, samt muligheden for at følge opgaven fantasifuldt til dørs.

GRATIS FORLØB

Årstid