Seneste forløb

DØREN

img-20200228-110740-dor

Lad eleverne gå på jagt efter en særlig dør. Døren skal bruges som kilde til at finde historiske spor i byen. Eleverne skal i eget byrum finde et antal døre, give en kort beskrivelse af døres udseende, og skal have fokus på det særlige. Er der historiske spor på døren, hvornår tror du døren er fra etc.

Mere info

THOMAS RASMUSSEN

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Fredensborg Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb