Seneste forløb

Jorden rundt på sporet af fortællingen

Charlotte Blay og hendes børnebøger bringer hele Verden ind i din skoles univers - også den Verden der er befolket af spøgelser og historiske genfærd.

Mere info

AMANDA MATHIESEN

Ring eller send en mail til mig, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller gode idéer til Faxe Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb