Seneste tilbud

Iværksætterpiloter

Iværksætterpilotern(1).jpg

Send dine elever på en læringsmæssig flyvetur og uddan dem til iværksætterpiloter, der laver projekter, som gavner skolen eller lokalområdet. I kan også få gratis besøg af vores projektpilot, der hjælper jer godt på vej. Projektet er for 7.- 10. klasse.

Mere info

Amanda & Julie

faxe samlet.jpg

Ring eller send en mail til Amanda Mathiesen eller Julie Dose Sørensen, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller gode idéer til Faxe Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også os du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud