Seneste tilbud

Besøg et renseanlæg i Faxe Kommune

24082016-288.jpg

Fra spildevand til vand i åen. Faxe Forsyning byder kommunens elever velkommen med undervisning i renseprocesser af spildevand efterfulgt af en rundvisning på renseanlægget.

Mere info

Amanda & Julie

faxe samlet.jpg

Ring eller send en mail til Amanda Mathiesen eller Julie Dose Sørensen, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller gode idéer til Faxe Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også os du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud