Teatergrad – Interaktivt teater i klasseværelset om krig – hele landet

Kontakt

Forløbet Teatergrad – Interaktivt teater i klasseværelset om krig – hele landet kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

I »Krig – i børnehøjde« tager to skuespillere eleverne i hånden, og med en fortælling om krig i et fjernt land bag høje bjerge åbner de ind til deres følelser, viden og tanker om krig – og fred.

Forestillingen er udviklet til dig og din klasse i samarbejde med Røde Kors, lærere og elever fra andre skoler og spiller i klasselokaler i hele landet.

Forestillingen bevæger sig i tre niveauer: Et fiktivt, rammesættende fortællelag, som eleverne kan leve sig ind i, et interaktionslag, hvor eleverne deltager aktivt, og et videnlag om emnet krig. Desuden understøtter teaterformen sammenholdet i klassen, de elever, der kan have svært ved at komme til orde i klasseundervisningen, og elevernes gensidige forståelse af hinandens livsverdener.

I den fiktive fortælling møder vi en pige og hendes far, der bor ved en sø. En dag får pigen øje på en dreng på sin egen alder ude på søen. Han kommer i land og fortæller, at han er kommet dertil, fordi han og de andre fra landsbyen ikke kunne blive der. Snart opstår der stridigheder mellem de nytilkomne på den ene side af søen og pigens landsby.

Forestillingen slutter ikke, når vi tager af sted. Vi efterlader en genstand af symbolsk værdi hos klassen, som I kan bruge til at tale om forestillingen, krig og fred på det nære og det store plan og for at bringe læringen ind i elevernes hverdag.

Varighed: 1 time

Max deltagere: 28 deltagere

I er velkomne til at ringe til teateret og få inspiration til finansiering af stykket.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
4. klasse
5. klasse
6. klasse
Fag
Elevernes alsidige udvikling
Pris
7.500 kr.
Materialer til forløbet
Betaling
Teatergrad – Interaktivt teater i klasseværelset om krig – hele landet
Hvor?

På jeres skole

Telefonnummer

51953029

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

info@teatergrad.dk

Kontaktperson

Janne Hovmand Storm
26162256

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Vi er administratorer af skolenivirkeligheden.dk i Haderslev Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/haderslev, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens skoler, må du meget gerne kontakte os på biri@haderslev.dk/mob. 2882 4717 eller eliv@haderslev.dk/mob. 25302952.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.