Skole DM i skydning - et pletskud af en oplevelse! (kun for femte klasser på Ganløse Skole)

• Hvor?

Ganløse Skytteforening

Vestergade 5A

3660 - Stenløse

kulturogfritid@egekom.dk

bjarne-binder

Bjarne Binder er ansvarlig for hele forløbet. Bjarne har været træner i mange år og skyder selv. Han har kørt "Skole DM i skydning" i Ganløse siden 2016. Han sidder i bestyrelsen i skytteforeningen og er super god til børn. :-)  Kontakt ham på binder.bjarne@gmail.com eller 4255 9007.

ganlose-skyttetraning

Skal du med til danmarksmesterskabet i Skole DM i skydning sammen med din klasse og 8000 andre elever fra 5. klasse?

• Du prøver, hvor spændende det er at skyde med riffel.
    • Du er på hold med nogen fra din klasse.
    • Du finder ud af, at det kræver koncentration at ramme plet.
    • Hvis dit hold klarer sig godt, kan I komme i en finale med penge-præmier til klassekassen.

Vigtigt

• Dygtige instruktører står for træningen
    • I skytteforeningerne er der styr på sikkerheden

Sådan kommer du med
    Ganløse Skytteforening kommer op i jeres klasse og tilbyder i samarbejde med jeres lærer at deltage i Skole DM i skydning. I skal være 4 på hvert hold, og I kan stille alle de hold i klassen, I vil.

Det er selvfølgelig sjovest, hvis hele klassen deltager, men det er altså nok, I bare er fire, der har lyst til at være med. Drenge og piger er lige gode, så I kan sætte holdet, som I vil.

Træningen foregår i kælderen under skolen, hvor skytteforeningen ligger.

Snak med din lærer, hvis du og dine klassekammerater har lyst til at deltage.

Prisen på 3000,- er for hele 5. årgang og går til trænerne i tabt arbejdsfortjeneste, da forløbet foregår i skoletiden. De 3000,- gælder indledende runder og DM. IKKE træning. Den koster 30 pr. gang for hvert barn, hvis de vil træne. Ikke et krav. :)

OBS: Betalingen for forløbet afholdes fra en centralt afsat pulje på kr 100.000, der er bevilget af Kultur- og Erhvervsudvalget til at styrke samrbejde mellem skoler, foreninger og erhvervsliv og administreres af Kultur og Fritid i Egedal Kommune. Så længe der er midler i puljen, og kriterierne for tildeling er opfyldt, koster dette forløb ikke skolen/rne noget. Vi opdaterer forløbsbeskrivelsen, ifald/når dette ændrer sig. Så bare book! :)

BETALINGSFORLØB

Prisen på 3000,- går til trænerne i tabt arbejdsfortjeneste, da forløbet foregår i skoletiden.

Årstid
    • Oktober
    • November

• Idræt