Skole DM i skydning - et pletskud af en oplevelse! (kun for femte klasser på Ganløse Skole)

• Hvor?

Ganløse Skytteforening

Vestergade 5A

3660 - Stenløse

kulturogfritid@egekom.dk

bjarne-binder

Bjarne Binder er ansvarlig for hele forløbet. Bjarne har været træner i mange år og skyder selv. Han har kørt "Skole DM i skydning" i Ganløse siden 2016. Han sidder i bestyrelsen i skytteforeningen og er super god til børn. :-)  Kontakt ham på binder.bjarne@gmail.com eller 4255 9007.

ganlose-skyttetraning

Skal du med til danmarksmesterskabet i Skole DM i skydning sammen med din klasse og 8000 andre elever fra 5. klasse?

• Du prøver, hvor spændende det er at skyde med riffel.
    • Du er på hold med nogen fra din klasse.
    • Du finder ud af, at det kræver koncentration at ramme plet.
    • Hvis dit hold klarer sig godt, kan I komme i en finale med penge-præmier til klassekassen.

Vigtigt

• Dygtige instruktører står for træningen
    • I skytteforeningerne er der styr på sikkerheden

Sådan kommer du med
    Ganløse Skytteforening kommer op i jeres klasse og tilbyder i samarbejde med jeres lærer at deltage i Skole DM i skydning. I skal være 4 på hvert hold, og I kan stille alle de hold i klassen, I vil.

Det er selvfølgelig sjovest, hvis hele klassen deltager, men det er altså nok, I bare er fire, der har lyst til at være med. Drenge og piger er lige gode, så I kan sætte holdet, som I vil.

Træningen foregår i kælderen under skolen, hvor skytteforeningen ligger.

Snak med din lærer, hvis du og dine klassekammerater har lyst til at deltage.

Forløbet gælder indledende runder og DM. IKKE træning. Den koster 30 pr. gang for hvert barn, hvis de vil træne. Ikke et krav. :)

GRATIS FORLØB

Årstid
    • Oktober